Har du tänkt på att du kan använda brädspel som reklamverktyg i dessa digitala tider? I dessa digitala tider är användning av brädspel som reklamverktyg  en smart och kostnadseffektiv strategi.
Har du någon gång tänkt på att en av de mest klassiska och även tidlösa reklamverktygen som du kan erbjuda dina kunder är brädspel. Den kan användas som en effektiv
Idag är det viktigt att tänka utanför boxen när det kommer till reklam. Därför är brädspel en klassisk form av underhållning som samtidigt kan vara en unik reklamform. Det går
Pussel för golfklubbar
18 May 2023

Hur kan man skapa minnesvärda upplevelser tack vore roliga kortlekar med frågor eller bilder?

Går ni i tankar att trycka egen kortlek som en del av er marknadsföring?

Det kan vara mycket bra investering i ditt företag. Kortspel med exempelvis frågor eller memory har många fördelar för ditt varumärke och samtidigt öka synligheten av ditt företag.

 

Har ni ingen idee för ditt kortleksspel?

Här är några förslag:

 

1.  Kort med era produkter och kanske en kort beskrivning av den på en sida medan på andra sidan kan det finnas något roligt fråga typ „Vem vet mest?” Detta kan hjälpa era kunder att få en  bättre uppfattning om vad ert företag jobbar med.

 

2.  En annan förslag kan vara tema kortlek med tematiska kort som är relevanta för ert företag. Om ni jobbar med kosmetika kan kort innehålla frågor i just detta ämne. Tack vare det kan ni på ett enkelt sätt skapa intresse för era produkter.

 

3.  Sist men inte minst kan ni beställa kortlek med tips och råd. Denna typ av spel kan vara en mycket praktiskt form av marknadsföring där ni kan presentera tips och råd  inom område där era produkter kan vara en bra lösning. Det ger även intressanta kunskaper för mottagare som kan lära sig något typ. Tips och råd är alltid en uppskattat ämne.

 

 

Vill du sälja ditt spel?

 

För din mottagare som exempelvis din kund och anställd kan det vara mycket trevligt att få en gåva i form av en kortlek. Det är även viktigt att komma ihåg att kortspel är en mycket kreativ marknadsföringsstrategi som kommer att skapa minnesvärt intryck och sätta ditt företag och varumärke i rampljuset.  

 

Har du en idee på kortlek, kan du även sälja det till  dina kunder och fans.

Tänk på när du planerar att trycka din egen kortlek på att välja en speltillverkare som har erfarenhet av att producera till ett konkurrenskraftigt pris och i högsta kvalitet.

Genom unik idee, design samt din logotyp och snygga bilder/ färger kan din kortspel göra ett intryck och sticka ut bland andra spel och reklamformer.

 

 

 

Ett spel som reklam för din företag

 

Vi befinner oss i tider där vi alla är ständigt utsatta för informationsbrus och många intryck varje dag.

Detta gör att många företag söker ständigt efter olika sätt att vara synliga, visa sitt varumärke, öka kundlojalitet och skapa personlig koppling med dem.

 

Det behöver faktiskt inte kosta  skjortan…med rätt planering och en kreativ kampanj med spel kan det vara enkelt och samtidigt betydligt billigare än många andra reklamkanaler och idéer.  

 

Så varför inte överväga att trycka spel som reklam för din företag?

 

 

Företags- / Organisationsnamn:
Namn och efternamn:
E-mail:
Meddelande:
Skicka
Skicka
Skickades - Tack
Fyll i alla obligatoriska fält - Tack.

Tel.  040 – 693 11 87

InTrycko

InTrycko – en del av Semar Multimedia

Krinova Science Park

Stridsvagnsvägen 14

291 39 Kristianstad

Sverige

Kontakta oss