Har du tänkt på att du kan använda brädspel som reklamverktyg i dessa digitala tider? I dessa digitala tider är användning av brädspel som reklamverktyg  en smart och kostnadseffektiv strategi.
Har du någon gång tänkt på att en av de mest klassiska och även tidlösa reklamverktygen som du kan erbjuda dina kunder är brädspel. Den kan användas som en effektiv
Idag är det viktigt att tänka utanför boxen när det kommer till reklam. Därför är brädspel en klassisk form av underhållning som samtidigt kan vara en unik reklamform. Det går
Pussel för golfklubbar
03 May 2023

Boosta era kunders varumärke
med ett unikt och roligt reklam brädspel

Idag är det viktigt att tänka utanför boxen när det kommer till reklam.

 

Därför är brädspel en klassisk form av underhållning som samtidigt kan vara en unik reklamform.

Det går aldrig ur tiden och ge en annorlunda möjlighet att nå ut till era kunders målgrupp på ett roligt och effektivt sätt.

 

  • Ni kan skapa ett eget reklam brädspel för era kunder på ett enkelt sätt.
  • Ni kan antigen ta fram och designa brädspelet från grunden eller använda färdiga mallar som vi har och som kan anpassas till era kunders produkter. I spelet kan även era kunders verksamhets beskrivas på ett roligt och lekfullt sätt.

 

Oavsett vilken alternativ ni väljer, kommer resultat att vara ett unikt och annorlunda spel som kommer att sticka ut bland andra reklamformer.

 

Eget brädspel är en form av reklam som är unikt, effektivt, minnesvärt och samtidigt långvarigt.

När mottagarna spelar kommer de ständigt att påminnas om era kunders varumärke samt verksamhet.

Tack vore eget reklam brädspel kommer era kunders varumärke och företag presenteras till ännu fler människor då man spelar tillsammans med vänner och familj.

 

Era kunder kommer även att uppskatta att ni bryr er om deras framgång då ni strävar efter att göra en annorlunda reklam kampanj som är effektiv och långvarig.

Genom att erbjuda era kunder ett eget brädspel hjälper ni de att stärka deras varumärke och skapa en långvarig koppling till deras målgrupp.

 

Vill ni ta chansen att prova något nytt och unikt inom reklam?

 

Företags- / Organisationsnamn:
Namn och efternamn:
E-mail:
Meddelande:
Skicka
Skicka
Skickades - Tack
Fyll i alla obligatoriska fält - Tack.

Tel.  040 – 693 11 87

InTrycko

InTrycko – en del av Semar Multimedia

Krinova Science Park

Stridsvagnsvägen 14

291 39 Kristianstad

Sverige

Kontakta oss