Sebastian & InTrycko Team

Vi tillverkar även brädspel och pussel enligt kundens önskemål, med möjlighet till mindre produktioner från 300 stycken, samt erbjuder marknadsförings- och reklamtjänster där vårt erfarna och talangfulla team kan hjälpa dig att öka kännedomen om ditt varumärke och öka din försäljning.

 

Vi på InTrycko Media är övertygade om att varje produkt och tjänst förtjänar att presenteras på ett unikt och minnesvärt sätt, och vi är glada över att kunna erbjuda våra kunder vårt breda utbud av produktionstjänster för att hjälpa dig att skapa det intryck du vill ha. Vi är stolta över att jobba snabbt och med hög kvalitet, och vår flexibilitet gör att vi kan anpassa oss efter våra kunders önskemål och behov.

 

Välkommen att höra av dig till oss och se vad vi kan göra för dig och ditt varumärke!

Här sitter vi på Krinova Science Park i Kristianstad.

 

 

Hej och välkommen till InTrycko Media - där vi skapar intryck som varar!

 

Sedan 2003 har vi haft äran att arbeta med många av de mest framgångsrika svenska och internationella varumärkena, och vi är stolta över att ha kunnat hjälpa dem att presentera sina produkter och tjänster på ett unikt och kreativt sätt.

 

Vårt fokusområde är säkerhetshologram, sigill eller etiketter som hjälper till att kvalitetssäkra eller skydda produkter mot förfalskningar, samt 3D-tryck som är den mest avancerade typen av tryck där två bilder kan skifta med varandra eller där vi kan skapa en 3-dimensionell känsla utan att behöva använda speciella glasögon. Men det är inte allt vi kan erbjuda!

 

Några ord om oss

Företags- / Organisationsnamn:
Namn och efternamn:
E-mail:
Meddelande:
Skicka
Skicka
Skickades - Tack
Fyll i alla obligatoriska fält - Tack.

Tel.  040 – 693 11 87

InTrycko

InTrycko – en del av Semar Multimedia

Krinova Science Park

Stridsvagnsvägen 14

291 39 Kristianstad

Sverige

Kontakta oss