Har du tänkt på att du kan använda brädspel som reklamverktyg i dessa digitala tider? I dessa digitala tider är användning av brädspel som reklamverktyg  en smart och kostnadseffektiv strategi.
Har du någon gång tänkt på att en av de mest klassiska och även tidlösa reklamverktygen som du kan erbjuda dina kunder är brädspel. Den kan användas som en effektiv
Idag är det viktigt att tänka utanför boxen när det kommer till reklam. Därför är brädspel en klassisk form av underhållning som samtidigt kan vara en unik reklamform. Det går
Egna kortlekar
27 April 2023

7 tips varför är brädspel en unik reklamgåva

Har du någon gång tänkt på att en av de mest klassiska och även tidlösa reklamverktygen som du kan erbjuda dina kunder är brädspel.

 

Den kan användas som en effektiv reklamgåva eller varför inte en perfekt jubileumspresent.

Det är viktigt att tänka på vissa faktorer om man vill skapa ett reklambrädspel som ska göra intryck och ska samtidigt vara en bra reklamform.

 

Nedan finner du några viktiga tips som kan hjälpa dig att skapa ett fantastisk och roligt brädspel åt dina kunder:

 

  1. Först och främst ska du välja ett tema som är relevant för din kunds varumärke samt budskap som de vill förmedla.

  2. Det är också viktigt att anpassa designen så att den matchar din kunds profil och färger.

  3. Kom ihåg att även inkludera kundens logotyp på många synliga ställen.

  4. Rätt material är också viktigt. Det ska vara hållbart och långvarigt då brädspelet ska vara en långvarig reklam som kan användas många gånger.

  5. För att den ska vara effektiv som reklam ska den även vara interaktivt och roligt så att den kan skapa en unik och roligt spelupplevelse för mottagaren.

  6. Enkla regler och tydliga anvisningar är också viktig att tänka på när du skapar reklam brädspel åt dina kunder. Säkerställ gärna att det ska vara lätt och enkelt att förstår regler och att det blir lätt att spela spelet.

  7. Sist men så klart inte minst: kom ihåg kundens varumärke och kanske även några av deras produkter då det blir ständigt påminnelse om kundens företag för både deras anställda och kunder.

 

 

Det är verkligen enkelt och roligt att ta fram brädspel för din kunds räkning.

 

Du är alltid välkommen att kontakta oss under processens gång så hjälper vi gärna med tips och svarar på alla dina frågor och funderingar.

Företags- / Organisationsnamn:
Namn och efternamn:
E-mail:
Meddelande:
Skicka
Skicka
Skickades - Tack
Fyll i alla obligatoriska fält - Tack.

Tel.  040 – 693 11 87

InTrycko

InTrycko – en del av Semar Multimedia

Krinova Science Park

Stridsvagnsvägen 14

291 39 Kristianstad

Sverige

Kontakta oss