Har du tänkt på att du kan använda brädspel som reklamverktyg i dessa digitala tider? I dessa digitala tider är användning av brädspel som reklamverktyg  en smart och kostnadseffektiv strategi.
Har du någon gång tänkt på att en av de mest klassiska och även tidlösa reklamverktygen som du kan erbjuda dina kunder är brädspel. Den kan användas som en effektiv
Idag är det viktigt att tänka utanför boxen när det kommer till reklam. Därför är brädspel en klassisk form av underhållning som samtidigt kan vara en unik reklamform. Det går
Egna kortlekar
06 May 2023

Brädspel som jubileums present
kommer att vara en uppskattad gåva och ett unik sätt att fira jubileum med dina kunder och anställda.

En unik och rolig jubileumspresent

 

Behöver ni en unik och rolig jubileumspresent som ni kan ge till er kunder och anställda?

Då är brädspel ett alternativ. Det är en rolig aktivitet som samlar människor samt skapar gemenskap.

Det är perfekt för att fira företags jubileum.

 

Att fira jubileum är en fantastisk möjlighet att stärka relationer med företagets anställda samarbetspartners och kunder. Det är ett strålande tillfälle att tacka alla som har varit med och byggt upp företaget och som var med på denna resa.

 

 

Du visar att du uppskattar dina kunder och anställda

 

Brädspel är en gåva som faktiskt passar alla åldrar och intressen, så ni kan vara övertygade om att det kommer att uppskattas av alla som kommer att få det.

Det kan spelas tillsammans med vänner och familj under helger och kvällar eller varför inte användas som en teambyggande aktivitet på ert företag?

 

Du visar att du uppskattar dina kunder och dina anställdas lojalitet och hårda arbete genom att ge bort brädspel som en jubileumsgåva.

Samtidigt visar du även att du bryr dig om deras välbefinnande samt vill skapa en trevligt och avkopplande stund för dem.

 

 

 

Ett brädspelkoncept

 

Bordspel är inte bara en uppskattad present. Det ät även en möjlighet och en smart sätt för att förstärka ditt varumärke.

Hos oss kan du välja bland färdiga spel där du kan ha din logo tryck eller om du önskar så kan du skapa ett helt eget brädspel med ditt företags tema och budskap.

Dina kunder och anställda glömmer aldrig bort ditt varumärke.

 

Har du inte tid eller möjlighet att skapa ett eget brädspel?

Då kan du som vi nämnde tidigare välja från ett antal färdiga brädspelkoncept som vi kan anpassa efter ditt företags varumärke och verksamhet.

 

Vill du fira ditt företags jubileum på ett minnesvärt sätt?

Ge bort brädspel som jubileumspresent  som inte bara skapar minnen utan också  bygger upp ditt varumärke och samtidigt visar uppskattning för dina mottagare.

 

 

 

Företags- / Organisationsnamn:
Namn och efternamn:
E-mail:
Meddelande:
Skicka
Skicka
Skickades - Tack
Fyll i alla obligatoriska fält - Tack.

Tel.  040 – 693 11 87

InTrycko

InTrycko – en del av Semar Multimedia

Krinova Science Park

Stridsvagnsvägen 14

291 39 Kristianstad

Sverige

Kontakta oss