Har du tänkt på att du kan använda brädspel som reklamverktyg i dessa digitala tider? I dessa digitala tider är användning av brädspel som reklamverktyg  en smart och kostnadseffektiv strategi.
Har du någon gång tänkt på att en av de mest klassiska och även tidlösa reklamverktygen som du kan erbjuda dina kunder är brädspel. Den kan användas som en effektiv
Idag är det viktigt att tänka utanför boxen när det kommer till reklam. Därför är brädspel en klassisk form av underhållning som samtidigt kan vara en unik reklamform. Det går
Pussel för golfklubbar
10 May 2023

Att fira 20, 30 eller 50 - årsjubileum
är en viktig händelse.

20, 30 eller 50 - års jubileum är en viktigt händelse som oftast firas stort.

Det är samtidigt möjlighet att visa sin uppskattning både för sina kunder och anställda. Ett brädspel som present är ett sätt att fira det på ett annorlunda och roligt sätt.

Bordspel är en unik och fin present som  faktiskt har många fördelar, både för företag som firar men även till mottagarna.

 

Nedan kommer några fördelar som du kan åstadkomma genom att ge bort ditt eget brädspel som gåva:

  1. Brädspel främjar samarbete vilket ska positiv påverka stämningen på ditt företag.

  2. Anställda och kunder kan tack vore att spela tillsammans utveckla sin samarbetsförmåga, stärka sina relationer samt lära sig att jobba tillsammans mot gemensamma mål.

  3. Det är så klart en roligt aktivitet som man kan göra tillsammans även med sin familj och vänner på sin privata tid.

 

 

Varför ett bredspel?

 

Brädspel som gåva är jätte bra marknadsföring. Man kan enkelt skapa positiva kopplingar till ditt företag och vad som är nog viktigast, säkerställa att ditt företag kommer att minnas i framtiden då spel är en hållbar present.

Den ska skapa en långvarig påminnelse om företagets framgångar och framsteg samtidigt som den ökar kännedom om ditt företag och verksamhet.

 

Reklambrädspel förutom att vara en trevlig present är även en lärande aktivitet. Kunder och anställda kan genom att spela spel utveckla även sina kognitiva färdigheter som strategiskt tänkande, att lösa problem men även att fatta viktiga beslut.

 

Allt detta är mycket viktiga färdigheter både i yrkeslivet som privat. Att spela kan vara alltså en roligt väg för personligt utveckling.

 

 

 

Söker ni fortfarande efter någon roligt aktivitet för att fira 20, 30 eller 50 -års jubileum på ert företag?

 

Tänkt på att ta fram ett sällskapsspel.

Det behöver inte vara för avancerat och krävande utan kan vara enkelt och roligt att spela.

Det ska vara en fin gåva som ska samtidigt bli både marknadsföringsverktyg men även ett sätt för mottagarna att lära sig något nytt och kunna spendera lite mer tid med sina arbetskollegor eller nära och kära. 

 

Det kommer säkert att blir uppskattar present.

Företags- / Organisationsnamn:
Namn och efternamn:
E-mail:
Meddelande:
Skicka
Skicka
Skickades - Tack
Fyll i alla obligatoriska fält - Tack.

Tel.  040 – 693 11 87

InTrycko

InTrycko – en del av Semar Multimedia

Krinova Science Park

Stridsvagnsvägen 14

291 39 Kristianstad

Sverige

Kontakta oss