Branding och designtjänster i ett smidigt paket, där obegränsad tid till fast pris ingår.

Vill Du veta mer?

Gå till:

Logo InTrycko

TJÄNSTER

CASE

OM OSS

KONTAKT

Przycisk

ARTIKLAR

Prenumeration på grafiska tjänster
eller traditionella lösningar?
13 June 2023
Vilket är det bästa valet för ditt företag:
Prenumeration på grafiska tjänster
eller traditionella lösningar?

I den digitala tidsåldern har behovet av professionell grafisk design blivit viktigare än någonsin.

Men hur väljer du det bästa alternativet för ditt företag?

Reklambyrå? Grafisk frilansare? Eller kanske en prenumeration på grafiska tjänster?

Låt oss jämföra dessa alternativ för att hjälpa dig göra det rätta valet.

 

 

Reklambyråer: Klassiskt Alternativ med Bredd och Djup

 

Anlita en reklambyrå och du får tillgång till ett helt team av erfarna proffs som kan hantera allt från grafisk design till marknadsföringsstrategi. Men, är detta alltid det enda alternativet?

 

Föreställ dig företaget "Moderna Möbler". De anlitade en topprankad reklambyrå för att utforma sin nya varumärkesidentitet och marknadsföringskampanj. Resultatet var fantastiskt – men prislappen? Astronomisk.

 

Fördelen med reklambyråer är deras helhetslösningar och erfarenhet. Men det kommer ofta till en betydande kostnad, både i form av tid och pengar. Dessutom kan byråer ofta vara överbelastade med projekt, vilket kan förlänga leveranstider.

 

 

Frilansande Grafiska Formgivare: Flexibilitet och Unikhet, Men Potentiellt Höga Kostnader

 

Å andra sidan finns det frilansande grafiska formgivare. Det lilla bageriet "Bröd och Bullar" valde att anlita en frilansare för att skapa en unik logotyp och menydesign. De älskade den personliga touchen och förmågan att arbeta direkt med formgivaren. Men när de ville uppdatera sin hemsida, var frilansaren upptagen med andra projekt och kunde inte hjälpa dem i tid. Dessutom, när de bad om ett mer avancerat projekt, ökade kostnaderna rejält för en veckas arbete eftersom han debiterade för varje timme han la ner.

 

Frilansare kan vara mer överkomliga än byråer och ger en mer personlig service. Men de kan även vara mindre tillgängliga och deras expertis varierar. Och i vissa fall kan deras priser snabbt skena iväg.

 

 

InTrycko Kreativ: Prenumeration på Grafiska Tjänster för Flexibilitet och Prisvärdhet

 

Nu introducerar vi "InTrycko Kreativ", ett innovativt alternativ som kombinerar det bästa av båda världarna.

Med en fast månadsprenumeration får företag tillgång till ett team av grafiska formgivare som kan hantera en nästan obegränsad mängd projekt.

 

Tänk på startup-företaget "TeknoTrend". De behövde en mängd olika grafiska material – logotyp, hemsida, marknadsföringsmaterial, sociala medier-inlägg, och mer. De valde InTrycko Kreativ.

För en attraktiv månadsavgift fick de allt de behövde inom några dagar, utan att behöva hantera olika leverantörer.

Dessutom, deras personliga projektledare - en erfaren creative director - var alltid till hands för att svara på frågor och se till att jobbet gick enligt deras önskemål.

 

Med InTrycko Kreativ får företag snabb tillgång till en mängd olika grafiska formgivare och ett obegränsat antal projekt per månad. Det erbjuder större flexibilitet och kostnadseffektivitet än traditionella alternativ. Men vad händer om du vill avsluta prenumerationen? Inga problem, hos InTrycko kan du avsluta när du vill, vilket ger ännu större flexibilitet.

 

”Så, vilket alternativ är bäst för ditt företag?”

Det handlar om dina specifika behov och budget. Vill du ha en helhetslösning till vilket pris som helst?

En reklambyrå kan vara rätt väg att gå. Föredrar du en mer personlig touch och är villig att vänta på resultat?

En frilansare kan vara rätt för dig. Eller vill du ha den bästa blandningen av prisvärdhet, flexibilitet och tillgång till ett team av designers? InTrycko Kreativ kan vara det bästa valet för dig.

 

Det bästa alternativet är att välja det som fungerar bäst för ditt företag. Oavsett vilket du väljer, kan du vara säker på att professionell grafisk design kommer att förbättra ditt varumärkes image och öka ditt företags framgång.

 

KOM IGÅNG

13 June 2023
I den digitala tidsåldern har behovet av professionell grafisk design blivit viktigare än någonsin. Men hur väljer du det bästa alternativet för ditt företag? Reklambyrå? Grafisk frilansare? Eller kanske en
14 June 2023
Idag vill vi prata om något som är otroligt viktigt när det kommer till att marknadsföra ditt företag – nämligen varför det är så viktigt att välja en kreativ reklambyrå.
Företags- / Organisationsnamn:
Namn och efternamn:
E-mail:
Meddelande:
Skicka
Skicka
Skickades - Tack
Fyll i alla obligatoriska fält - Tack.

Tel.  040 – 693 11 87

InTrycko

InTrycko – en del av Semar Multimedia

Krinova Science Park

Stridsvagnsvägen 14

291 39 Kristianstad

Sverige

Kontakta oss