Har varan öppnats i butiken innan kunden köpte den?
18 July 2023

Har varan öppnats i butiken innan kunden köpte den?

Har du någonsin funderat på hur spännande och krävande, det kan var att ta fram sitt eget produkt?Först har man en idé på hur själva produkten ska vara, och därefter kommer förpackning, marknadsföring, försäljning, kanske webbutik mm.

En viktigt del i hela processen är faktiskt en snygg förpackning.

Ofta lägger man fokus på själva produkten, men förpackningen är minst lika viktigt. Kunder som går till affären eller köper på nätet ser i första hand just förpackningen, vilket i sig kan vara en super bra ”säljare”.

 

 

Om förpackningen sticker ut och ser attraktivt ut kan den snabbt locka kunder.

 

Visa produkter behöver även en snygg förslutning, där man samtidigt kan enkel se om förpackningen har öppnats tidigare, då det kan hända att kunder öppnar förpackningen i butiken innan de köper en vara.Detta kan vara bra för t.ex. underkläder eller produkter som kan lätt gå sönder.

 

 

Hologram sigill

 

Ett av de enklaste sättet kan vara sigill med eller utan hologram.Det behöver verkligen inte vara en enkel tråkigt sigill som sitter där på en super snygg och genomtänkt förpackning och drar ner på intrycket.Sigill eller hologram kan man idag designa så att de verkligen matchar förpackningen och dess layout så att dessa två ihop gör ett elegant och bra första intryck.

 

 

Det kan vara runt, fyrkantigt, avlångt eller som en blomma eller vad du nu kan hitta på.

 

Det kan bara vara en elegant sigill eller om du vill höja på produktens prestige och samtidigt kvalitetssäkra produkten kan man lägga till ett hologram som kallas också för en säkerhetsetikett.

Hologram kan också vara precis såsom du vill. Det kan vara med din logga. Den kan vara med ditt företagsnamn. Hologram kan man också framställa med många olika visuella effekter. Det är verkligen bara fantasin som sätter gränsen här.

 

 

Behöver du hjälp med design?

 

Om du inte har några idéer då kan vi gärna hjälpa till med lite brainstorming. Vi har jobbat många år med hologram och design så det blir bara ett nöje för oss att kunna ta fram design på sigill eller hologram som matchar din produkt, vilket vi tycket är super viktigt.

Vill du veta mer om hologram, säkerhetsetiketter eller andra typer av produkter som skyddar och bevisar äkthet?


Klicka här eller

kontakta oss på @ service@intrycko.se eller ring  📞 040 – 693 11 87

Företags- / Organisationsnamn:
Namn och efternamn:
E-mail:
Meddelande:
Skicka
Skicka
Skickades - Tack
Fyll i alla obligatoriska fält - Tack.

Tel.  040 – 693 11 87

InTrycko

InTrycko – en del av Semar Multimedia

Krinova Science Park

Stridsvagnsvägen 14

291 39 Kristianstad

Sverige

Kontakta oss