Har du tänkt på att du kan använda brädspel som reklamverktyg i dessa digitala tider? I dessa digitala tider är användning av brädspel som reklamverktyg  en smart och kostnadseffektiv strategi.
Har du någon gång tänkt på att en av de mest klassiska och även tidlösa reklamverktygen som du kan erbjuda dina kunder är brädspel. Den kan användas som en effektiv
Idag är det viktigt att tänka utanför boxen när det kommer till reklam. Därför är brädspel en klassisk form av underhållning som samtidigt kan vara en unik reklamform. Det går
Pyssel för golfklubbar
04 May 2023

Pyssel för golfklubbar
- en kreativ lösning för ökad intäkt och koncentration

Pyssel för golfklubbar - serie "Sveriges Finaste Golfbanor"

 

Golfbanor är mer än bara en plats att spela golf på.

För många golfentusiaster är det en livsstil. Att spela på Sveriges finaste golfbanor är en upplevelse som inte bara handlar om sporten, utan också om miljön och atmosfären på banan.

Nu kan golfklubbar erbjuda en unik produkt som kommer att göra att besökare och medlemmar kan ta med sig en del av den upplevelsen hem - Pyssel serie "Sveriges Finaste Golfbanor".

 

 

Vilka valmöjligheter finns?

 

Denna serie av pyssel är speciellt utformad för golfklubbar som vill erbjuda en exklusiv souvenir i sin butik.

Pysslen är tillverkade i högsta kvalitet, och kommer i en hållbar och elegant låda.

Klubben kan välja sin bästa bild som motiv för pysslet, och välja mellan olika antal element för att passa olika åldrar och nivåer av svårighetsgrad.

Man kan välja pyssel med 70, 100, 200, 300, 500, 1000, 1500, 2000, 3000 och även 4000 element.

 

 

Pyssel är miljövänliga.

 

Det bästa av allt är att pysslen är tillverkade i EU, vilket innebär att det inte krävs någon transport från Kina och att de har EFC-certifikat.

Detta är en viktig faktor för många konsumenter som är angelägna om att handla miljövänligt och hållbart.

 

 

Varför pyssel för golfare?

 

Att leka med pyssel är inte bara en rolig aktivitet för alla åldrar, det är också ett utmärkt sätt att utveckla koncentrationsförmågan.

I dagens samhälle är vi ständigt utsatta för miljontals signaler och distraktioner varje dag, vilket kan göra det svårt att fokusera. Genom att ta sig tid för att lösa ett pyssel kan man utveckla sin koncentration och få en välbehövlig paus från den digitala världen.

 

För golfklubbar är Pyssel serie "Sveriges Finaste Golfbanor" en möjlighet att öka intäkterna och skapa en extra inkomstkälla som kan hjälpa klubben att expandera och växa under vinterperioden när golfklubbar saknar intäkter. Pysslen är också ett utmärkt pris vid tävlingar eller en gåva till medlemmar vid olika tillfällen.

 

 

Sammanfattningsvis, Pyssel serie "Sveriges Finaste Golfbanor" är en produkt som både golfentusiaster och klubbar kan uppskatta.

Med hög kvalitet, hållbarhet och möjlighet att välja den bästa bilden av sin golfbana som motiv, kan klubbar erbjuda en exklusiv souvenir till besökare och medlemmar.

Dessutom är pysslen en utmärkt möjlighet att utveckla koncentrationsförmågan och en extra inkomstkälla för klubbar.

Företags- / Organisationsnamn:
Namn och efternamn:
E-mail:
Meddelande:
Skicka
Skicka
Skickades - Tack
Fyll i alla obligatoriska fält - Tack.

Tel.  040 – 693 11 87

InTrycko

InTrycko – en del av Semar Multimedia

Krinova Science Park

Stridsvagnsvägen 14

291 39 Kristianstad

Sverige

Kontakta oss